Huidtherapeuten van Cosmetique Totale bij PURE

Speciale behandelingen met Ematrix en de Elos.
door de huidtherapeuten van Cosmetique Totale!

De bewezen treatment van couperose en pigmentvlekken. Tevens kunt u de start maken voor definitieve ontharing: veilig snel en voorgoed! De professionele behandeling is speciaal afgestemd op uw huidtype met direct zichtbaar resultaat!

Next 3 events:
vrijdag 2 mei, 13 juni en 15 juli 2014

Reserveer jouw sessie op 072 511 5400


Ematrix

Huidvernieuwing en littekenvervaging: bij deze methode worden nieuwe gezonde huidcellen geproduceerd en zorgt voor een verhoogde aanmaak van collageen. Dat draagt bij tot een gladdere en elastische huid en een betere huidstructuur voor alle huidtypes. Dit is al zichtbaar na één behandeling.Elos

Pigment en couperose: Elos is de beste manier om af te rekenen met ongewenst pigment en couperose. Een perfecte laserbehandeling met de techniek van nu. Nadat een verkoelende gel is aangebracht, wordt er een lichtpuls gegeven in combinatie met radiofrequentie. Het aanwezige pigment absorbeert de lichtenergie en zet dit om in warmte, zodat het vat of de pigmentatie vernietigd wordt.Definitief ontharen: Eén snelle, veilige en doelgerichte Elos lichtflits schakelt vele haarworteltjes uit. Om exact en definitief af te rekenen met ongewenste beharing. Kortom, ècht voor altijd glad zonder irritaties. Deze methode is geschikt voor het hele lichaam - zoals het gezicht of bikinilijn. Voor alle huidtypen, van licht tot donker! De Elos ontharingsbehandeling is er vanaf 45,-.